Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g129g184kcal16.1g0.4g13.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen234g77kcal7.7g11.4g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g58g204kcal7g41.5g1.2g1.8g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki175g193kcal43.8g0.9g1.8g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste67g240kcal19.3g1.1g18.6g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g117g187kcal9.3g4.7g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1561g2174kcal206.6g121.2g100g3.6g
Valittu annoskoko781g1087kcal103.3g60.6g50g1.8g
Annoskoko puolitettuna390g544kcal51.7g30.3g25g0.9g
Arvot/100g100g139kcal13.2g7.8g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=452850