Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2264g740kcal14g125.9g4.5g57.7g
Lanttu 517g149kcal5.2g23.8g1.6g9.3g
Vesi, vesijohtovesi 2664g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g5.3g0.2kcal0g0g0.1g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)306g252kcal29.1g33.7g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g147g791kcal0.3g0.4g87.9g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g2.7g9kcal0.3g2g0.1g0g
Hirvenliha 1878g2111kcal396.8g0g56.3g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15600g8104kcal891.4g371.6g301g134g
Valittu annoskoko7800g4052kcal445.7g185.8g150.5g67g
Annoskoko puolitettuna3900g2026kcal222.9g92.9g75.3g33.5g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110037