Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 2242g3707kcal375.6g0g246.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g721kcal0g0g80.1g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 272g708kcal73.5g0g46.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1602g5287kcal32g48g560.6g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g3604g1261kcal64.9g230.6g7.2g115.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15600g23369kcal1092g557.2g1881.8g230.6g
Valittu annoskoko7800g11685kcal546g278.6g940.9g115.3g
Annoskoko puolitettuna3900g5842kcal273g139.3g470.5g57.7g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481