Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2800g8974kcal749.6g0g670.3g0g
Maissi jyvät 3200g4599kcal89.9g819.2g76.8g118.4g
Kesäkurpitsa1200g204kcal4.8g30g7.2g8.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g600g1680kcal114g0.2g132g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15600g30915kcal1916.6g1698.8g1772.6g253.6g
Valittu annoskoko7800g15458kcal958.3g849.4g886.3g126.8g
Annoskoko puolitettuna3900g7729kcal479.2g424.7g443.2g63.4g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729