Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g2400g2520kcal348g108g48g132g
Sipuli 1040g315kcal13g49.9g2.1g17.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g4000g1000kcal52g168g8g0g
Valkosipuli 240g260kcal19g39.1g1.4g5g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 120g849kcal0g0g96g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15600g9887kcal864g730g311g309.4g
Valittu annoskoko7800g4944kcal432g365g155.5g154.7g
Annoskoko puolitettuna3900g2472kcal216g182.5g77.8g77.4g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354740