Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4800g15846kcal96g144g1680g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen960g317kcal31.7g47g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g800g3200kcal0g800g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g960g614kcal33.6g1.9g240g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g288g939kcal21.6g155.5g20.2g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15616g41832kcal365.8g2296.8g3880.4g15g
Valittu annoskoko7808g20916kcal182.9g1148.4g1940.2g7.5g
Annoskoko puolitettuna3904g10458kcal91.5g574.2g970.1g3.8g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761