Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3200g937kcal30.1g144g12.8g60.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3200g10256kcal856.6g0g766.1g0g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Kesäkurpitsa zucchini 480g87kcal2.7g12g1.9g3.4g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)360g252kcal39.6g9g5.4g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Tomaatti 320g73kcal1.8g11g1g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15616g23399kcal1869.4g381.2g1576g149.8g
Valittu annoskoko7808g11699kcal934.7g190.6g788g74.9g
Annoskoko puolitettuna3904g5850kcal467.4g95.3g394g37.5g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190490