Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g2403g2523kcal348.4g108.1g48g132.1g
Sipuli 1041g315kcal13g50g2.1g17.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g4004g1001kcal52.1g168.2g8g0g
Valkosipuli 240g260kcal19g39.2g1.4g5g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 120g850kcal0g0g96.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15616g9897kcal865g731g311.2g309.6g
Valittu annoskoko7808g4949kcal432.5g365.5g155.6g154.8g
Annoskoko puolitettuna3904g2474kcal216.3g182.8g77.8g77.4g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354740