Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus53g171kcal6.4g0.3g16g0g
Herne 1332g918kcal67.4g124.7g5.3g41.3g
Vesi5330g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1066g2360kcal186.5g0g181.2g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15616g6898kcal520.6g250g405g82.6g
Valittu annoskoko7808g3449kcal260.3g125g202.5g41.3g
Annoskoko puolitettuna3904g1725kcal130.2g62.5g101.3g20.7g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=419061