Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)3869g1238kcal127.7g174.1g0g0g
Sokeri 1161g4711kcal0g1159.4g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen516g3714kcal0g0g412.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2263g7765kcal230.6g1584.2g27.2g79.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15616g34855kcal716.6g5835.4g879.6g158.4g
Valittu annoskoko7808g17428kcal358.3g2917.7g439.8g79.2g
Annoskoko puolitettuna3904g8714kcal179.2g1458.9g219.9g39.6g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172