Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 180g543kcal0.2g133.4g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g1500g900kcal15g67.5g60g0g
Kasvisliemikuutio 132g402kcal12.5g17.8g31g2.1g
Parsa 6000g929kcal76.8g72g12g90g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15624g5548kcal209g581.4g206g184.2g
Valittu annoskoko7812g2774kcal104.5g290.7g103g92.1g
Annoskoko puolitettuna3906g1387kcal52.3g145.4g51.5g46.1g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894