Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow901g2541kcal161.3g572.1g8.1g90.1g
Palvikinkku HK 3%1081g1081kcal194.6g5.4g32.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)631g1009kcal17g17g94.6g0g
Vesi4504g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5g14kcal0.5g0.4g1.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow23g61kcal2.3g2.3g4.7g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g450g126kcal2.7g26.8g0.9g11.3g
Sipuli (kuorittu)216g58kcal2.8g10.4g0.4g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15624g9780kcal762.4g1268.8g284.6g211g
Valittu annoskoko7812g4890kcal381.2g634.4g142.3g105.5g
Annoskoko puolitettuna3906g2445kcal190.6g317.2g71.2g52.8g
Arvot/100g100g63kcal4.9g8.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281380