Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Parsakaali brokkoli 300g105kcal13.9g5.8g0.9g7.5g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.1g
Herkkusieni 300g48kcal6.3g0.9g1g4.5g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Inkivääri, tuore, silputtu30g24kcal0.5g5.3g0.2g0.6g
Chili paprika punainen30g12kcal0.6g2.7g0g0g
Soijakastike 90g54kcal4.7g8.5g0.1g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g23g0.7kcal0g0g0g0g
Vesi5999g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g270g948kcal9.2g220.3g1.6g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15624g2833kcal86.4g572.4g10.8g70.8g
Valittu annoskoko7812g1416kcal43.2g286.2g5.4g35.4g
Annoskoko puolitettuna3906g708kcal21.6g143.1g2.7g17.7g
Arvot/100g100g18kcal0.6g3.7g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258