Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 280g92kcal1.7g15.6g0.6g7.1g
Sipuli (kuorittu)224g61kcal2.9g10.7g0.4g3.8g
Fenkoli, annos 100g280g87kcal3.5g20.4g0.6g8.7g
Maa-artisokka 1120g510kcal5.6g91.8g2.2g44.8g
Lehtiselleri 196g25kcal2.2g2.2g0.4g2g
Kanttarelli, tuore, annos 100g196g47kcal3.5g5.9g1g3.7g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.8kcal0.3g0.2g0.6g0g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Vesi4758g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 700g676kcal21.1g137.1g2.2g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15624g3998kcal81.6g567.8g128g154g
Valittu annoskoko7812g1999kcal40.8g283.9g64g77g
Annoskoko puolitettuna3906g1000kcal20.4g142g32g38.5g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.6g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431404