Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g2244g516kcal31.4g76.3g9g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g224g215kcal9.4g38.1g0.4g11g
Sipuli (kuorittu)561g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Chili paprika punainen54g22kcal1.1g4.9g0g0g
Sokeri 22g91kcal0g22.4g0g0g
Soijakastike 101g61kcal5.2g9.6g0.1g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g84g140kcal14.6g17.9g1g0.7g
Basilika, tuore28g11kcal0.9g1.4g0.2g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 4487g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g5.6g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15624g2416kcal139.8g395g23.8g44.6g
Valittu annoskoko7812g1208kcal69.9g197.5g11.9g22.3g
Annoskoko puolitettuna3906g604kcal35g98.8g6g11.2g
Arvot/100g100g16kcal0.9g2.5g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465941