Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 3.9g12kcal0.6g0.7g0.5g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 245g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk140g38kcal0.8g7.4g0.3g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 119g91kcal2.2g18.5g0.2g1.2g
Paprika punainen 60g17kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli 19g5.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g140g238kcal26.6g0g14g0g
Ketsuppi, Heinz18g18kcal0.2g4.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1565g865kcal63.2g74g30.6g14.4g
Valittu annoskoko782g433kcal31.6g37g15.3g7.2g
Annoskoko puolitettuna391g216kcal15.8g18.5g7.7g3.6g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019