Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%250g530kcal45g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Salaatti, jäävuori tuore156g16kcal1.7g1.2g0.3g1.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen78g16kcal0.5g3g0.2g1.1g
Kurkku 94g10kcal0.5g1.3g0.1g0.7g
Feta Patros 200 g63g149kcal10g0.4g11.9g0g
Paprika, punainen47g12kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Kermaviili Ingman 10%63g75kcal1.9g2.7g6.2g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1565g1658kcal120.8g24.6g101.2g9.6g
Valittu annoskoko783g829kcal60.4g12.3g50.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna391g415kcal30.2g6.2g25.3g2.4g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240271