Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 112g77kcal16.2g0g1.2g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g312g905kcal34.3g171.7g8.1g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Voi 8.7g63kcal0.1g0g7.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka8.7g7.2kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g250g400kcal5.2g9.5g37.5g0.2g
Soijakastike 11g6.8kcal0.6g1.1g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 2.2g6.7kcal0.2g0.5g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1565g3122kcal115.6g375.8g125.4g4.8g
Valittu annoskoko782g1561kcal57.8g187.9g62.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna391g780kcal28.9g94g31.4g1.2g
Arvot/100g100g200kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551