Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3500g632kcal19.6g87.5g14g24.5g
Herkkusieni 1250g199kcal26.2g3.7g4.1g18.7g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]500g1688kcal60g0g185g0g
Kuohukerma,valio,2dl2000g6800kcal40g60g700g0g
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.8g1.7g56.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15640g20247kcal432.4g312.4g1919.2g87.2g
Valittu annoskoko7820g10124kcal216.2g156.2g959.6g43.6g
Annoskoko puolitettuna3910g5062kcal108.1g78.1g479.8g21.8g
Arvot/100g100g130kcal2.8g2g12.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284412