Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4012g1829kcal120.4g192.6g60.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)2407g3033kcal264.8g7.2g216.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1304g4474kcal132.9g912.8g15.6g45.6g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo80g570kcal0.2g0.2g64.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15648g19812kcal1036.6g2225.6g713.4g91.2g
Valittu annoskoko7824g9906kcal518.3g1112.8g356.7g45.6g
Annoskoko puolitettuna3912g4953kcal259.2g556.4g178.4g22.8g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124326