DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 420g127kcal5.3g20.2g0.8g7.1g
Valkokaali keräkaali 4680g1300kcal55.7g190g9.4g98.3g
Voi vähäsuolainen 42g305kcal0.5g0.2g34.1g0g
Siirappi 132g398kcal0.1g97.8g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2250g3735kcal427.5g0g225g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 300g990kcal6g9g105g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15648g13710kcal990.2g634.4g748.6g210.8g
Valittu annoskoko7824g6855kcal495.1g317.2g374.3g105.4g
Annoskoko puolitettuna3912g3427kcal247.6g158.6g187.2g52.7g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.1g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281464