Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g5995g2038kcal12g425.7g18g107.9g
Voi, normaalisuolainen (Valio)600g4317kcal4.8g4.8g479.6g0g
Sokeri 510g2069kcal0g509.1g0g0g
Kaurahiutale 719g2692kcal104.3g410.1g52.5g71.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15648g22231kcal242.2g2699.4g1100.2g359.6g
Valittu annoskoko7824g11116kcal121.1g1349.7g550.1g179.8g
Annoskoko puolitettuna3912g5558kcal60.6g674.9g275.1g89.9g
Arvot/100g100g142kcal1.5g17.3g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320408