Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 130g30kcal2.3g3.1g0.3g2.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g1570g440kcal9.4g93.4g3.1g39.2g
Parsakaali brokkoli 1829g641kcal84.5g35.7g5.5g45.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1358g149kcal14.9g14.9g2.7g13.6g
Kiinankaali 1330g266kcal20.7g29.9g4g12g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g144g259kcal3.6g60.5g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1440g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15648g3704kcal276g493.4g33.4g239.2g
Valittu annoskoko7824g1852kcal138g246.7g16.7g119.6g
Annoskoko puolitettuna3912g926kcal69g123.4g8.4g59.8g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.2g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388703