Helppo mustikkapiirakka

Sulata margariini.

Sekoita jäähtyneeseen rasvaan sokeri ja kananmuna hyvin.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Voitele piirakkavuoka ja levitä taikina pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja lisää pohjaan.

Ripottele perunajauhoissa kieritetyt mustikat täytteen päälle.

Paista 175* n. 40min.

Täyte
1prk kevyttäkermaviiliä
0.5dl sokeria
1 kananmuna
1,5tl vaniljasokeria
200g mustikoita

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen112g806kcal0g0g89.5g0g
Sokeri 63g257kcal0g63.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)75g94kcal8.2g0.2g6.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g499kcal14.8g101.8g1.7g5.1g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 149g96kcal4.8g7.2g5.2g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.6g22kcal0g5.5g0g0g
Mustikka metsä- 149g66kcal0.7g9.5g0.9g4.9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 7.1g24kcal0g5.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1566g4115kcal67.6g453.2g216.4g20.2g
Valittu annoskoko783g2058kcal33.8g226.6g108.2g10.1g
Annoskoko puolitettuna392g1029kcal16.9g113.3g54.1g5.1g
Arvot/100g100g263kcal4.3g28.9g13.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126206