Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 127g516kcal0g127.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 90g113kcal9.9g0.2g8.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g250kcal7.4g51.1g0.9g2.6g
Vehnälese 7.5g17kcal1g1.2g0.3g2.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.5g27kcal0.3g6g0.3g0g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl75g673kcal0g0g74.8g0g
Porkkanaraaste 200g225g61kcal1.3g11.9g0.4g5.6g
Tomusokeri 1dl=60g56g225kcal0g56.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 112g324kcal12.3g3.4g29.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1566g4479kcal64.8g530.2g228g22g
Valittu annoskoko783g2240kcal32.4g265.1g114g11g
Annoskoko puolitettuna392g1120kcal16.2g132.6g57g5.5g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.9g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696