Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g56g197kcal15.8g1.1g14.6g0g
Pirkka salsadippi medium101g59kcal0.9g13.2g0.3g1.5g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g113g135kcal3.2g5.7g11.3g0.5g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)169g42kcal1.5g7.3g0.7g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi113g29kcal1.4g5.4g0.2g0g
Oliiviöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g225g169kcal38.2g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1566g1381kcal122g65.4g71.4g4g
Valittu annoskoko783g691kcal61g32.7g35.7g2g
Annoskoko puolitettuna392g345kcal30.5g16.4g17.9g1g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155