Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki450g405kcal67.5g11.2g9g0g
Kauralese 41g146kcal7.3g18.5g3.1g7.1g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g23g135kcal5.4g1.5g12.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu270g340kcal29.7g0.8g24.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1566g2052kcal219.8g64g97g14.2g
Valittu annoskoko783g1026kcal109.9g32g48.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna392g513kcal55g16g24.3g3.6g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396