Maapähkinäsuklaajuustokakku

Kuumenna uuni 175 Asteeseen

Pohja:
Murenna Keksit, Suklaa, Maapähkinät ja sekoita voi joukkoon tehosekoittimessa.

Painele seos 23cm kakkuvuoan pohjalle ja laita kakkupohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
Sekoita Tuorejuusto, kananmunat, kananmunankeltuaiset, sokeri, kermaviili ja maapähkinävoi tasaiseksi massaksi ja kaada täyte kakkupohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Laita kakku uuniin n.50min kunnes kakun päällystä on jähmettynyt
Ota kakku uunista päällystän tekemisen ajaksi
Päällystä:
Sekoita kermaviili, maitosuklaa ja fariinisokeri kattilassa ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut seokseen.

Lusikoi päällystä kakun päälle varovasti tasaiseksi kerrokseski ja laita kakku takaisin uuniin n.10min.

Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Recipe by Nigella Lawson
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Juspa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g75g337kcal5.8g51g12g2.7g
Suolapähkinä, taffel19g120kcal5.2g2.6g9.9g1.4g
Suklaa tumma 38g194kcal1.5g20g11.6g2g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 187g313kcal14.1g7.5g24.4g4.9g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g65g85kcal8.5g0.2g5.4g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 23g64kcal3.5g0g5.6g0g
Sokeri 75g304kcal0g74.9g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 47g30kcal1.5g2.3g1.6g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g94g543kcal27.7g10.9g43.1g8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 94g60kcal3g4.5g3.3g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen38g204kcal4.1g18.4g12.4g0.6g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g11g44kcal0g10.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1566g4868kcal150.2g406.6g289g39.2g
Valittu annoskoko783g2434kcal75.1g203.3g144.5g19.6g
Annoskoko puolitettuna392g1217kcal37.6g101.7g72.3g9.8g
Arvot/100g100g311kcal9.6g26g18.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327882