Fetasalaatti

Jäävuorisalaattia
½-1 tomaatti
vajaa 10cm:n pätkä kurkkua
vajaa desi pakastemaissia
30-40 g kevytfetaa
kastike:
pieni tilkka öljyä
pieni tilkka balsamicoa
yrttisuolaa
mieleisiä yrttimausteita (esim.

Provencen yrttisekoitusta)
pippuria

1. Sulata maissi mikrossa, niin että se lämpenee
2. Pilko kurkku, salaatti ja tomaatti ja laita lautaselle.

3. Murustele feta ja ripottele se vihannesten päälle.

4. Lisää päällimmäiseksi lämmin maissi.

5. Sekoita kastikeaineet (kastiketta ei annokseen tarvita kuin todellakin noin 1tl) ja pirskottele kastike kaiken päälle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g4.5g5.1kcal0g1g0g0g
Oliiviöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Patros kevytfeta (Patros), annos 20g70g137kcal17.4g0.5g7.3g0g
Maissi (makea), Rainbow108g86kcal2.3g14g1.1g4g
Kurkku 205g22kcal1.1g2.9g0.2g1.4g
Tomaatti 146g33kcal0.8g5g0.4g2g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 245g32kcal2.7g2.4g0.5g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1566g713kcal48.6g51.6g28g20.6g
Valittu annoskoko783g356kcal24.3g25.8g14g10.3g
Annoskoko puolitettuna392g178kcal12.2g12.9g7g5.2g
Arvot/100g100g46kcal3.1g3.3g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81618