Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt581g267kcal18.6g27.9g8.7g0g
Mannasuurimo tumma 58g180kcal5.9g34.5g1g3.2g
Kananmuna kuoreton 64g91kcal8g0.2g6.6g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g28g112kcal0g27.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai38g134kcal4.6g27.2g0.8g1.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g9g29kcal1g5.6g0.7g2.6g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g1689kcal76.2g246g42.6g14g
Valittu annoskoko784g844kcal38.1g123g21.3g7g
Annoskoko puolitettuna392g422kcal19.1g61.5g10.7g3.5g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888