Mokkapalat

Huom!

Ohjeen 10 g suolaa jaetaan puoliksi
taikinaan ja kuorrutteeseen.

Eli 5g
taikinaan ja 5g kuorrutukseen!

Samoin kaakaojauheen kanssa;

12g eli 2 rkl taikinaan ja 2rkl kuorru-
tukseen!

Vaniljasokeri jakautuu niin että
2 tl taikinaan ja 4tl kuorrutukseen.

1. Sulata 200g voita jäähtymään
taikinaan lisäämistä varten.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

3. Sekoita kuivat ainekset; vehnäjauho,
leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakao-
jauhe ja 5g suolaa keskenään.

4. Kaada vähän kerrallaan ja vuoron
perään maito, kuivat ainekset ja
200g sulatettu jäähtynyt voi
sekaan, sekoittaen hyvin.

5. Kaada taikina leivinpaperilla päälys-
tetylle pellille ja levitä tasaiseksi.

6. Paista uunissa 200 astetta 20 min.

Kuorrutuksen teko on helppoa!

Sulata 100 g voita ja sekoita muut ainekset; 5g suolaa, 2 rkl kaakaota,
1pkt eli 500g tomusokeria ja 150g/
1,5 dl/10 rkl tummaa kahvia

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Hojala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.8g0g
Sokeri 102g413kcal0g101.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g445kcal13.2g90.9g1.6g4.5g
Leivinjauhe 2.4g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g45kcal0g11.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 10g36kcal1.8g1.1g2.1g2.9g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 80g21kcal2.6g2.5g0g0g
Valio voi80g575kcal0.8g0.8g63.9g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Voi (Valio), annos 100g40g288kcal0.4g0.4g32g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 60g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g200g799kcal0g199.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g5444kcal54.6g819g212.8g14.8g
Valittu annoskoko784g2722kcal27.3g409.5g106.4g7.4g
Annoskoko puolitettuna392g1361kcal13.7g204.8g53.2g3.7g
Arvot/100g100g347kcal3.5g52.2g13.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221416