Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 498g315kcal14.9g23.9g17.4g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta162g582kcal21g113.2g3.4g5.7g
Voi 12g90kcal0.1g0g10.1g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g156kcal13.7g0.3g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g2288kcal99.4g274.8g84.2g11.4g
Valittu annoskoko784g1144kcal49.7g137.4g42.1g5.7g
Annoskoko puolitettuna392g572kcal24.9g68.7g21.1g2.9g
Arvot/100g100g146kcal6.3g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264356