Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g20g70kcal0g0.6g7.6g0g
Becel juokseva, annos 10g47g307kcal0g0g34.4g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g199g887kcal14.2g135.3g39.3g7g
Vispikerma Flora 20%166g365kcal5g8.3g33.2g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)133g74kcal11.3g6.6g0.3g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g86g483kcal7.3g47.5g29.4g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g50g272kcal2.5g29.4g15.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 57g229kcal0g56.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Liivatelehti, gelatiini10g35kcal8.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g5501kcal97.6g581.8g320.2g14g
Valittu annoskoko784g2751kcal48.8g290.9g160.1g7g
Annoskoko puolitettuna392g1375kcal24.4g145.5g80.1g3.5g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963