Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 121g874kcal1.4g0.5g98g0g
Sokeri 239g970kcal0g238.8g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)241g304kcal26.5g0.7g21.7g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 32g119kcal5.9g3.5g7g9.8g
Vehnäjauho puolikarkea 131g448kcal13.3g91.4g1.6g4.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen5.1g2kcal0.1g0.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g5543kcal94.4g697.8g256.6g28.8g
Valittu annoskoko784g2772kcal47.2g348.9g128.3g14.4g
Annoskoko puolitettuna392g1386kcal23.6g174.5g64.2g7.2g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249