Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 49g111kcal7.8g0.2g8.8g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g245g289kcal42.4g3.2g10.8g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 175g75kcal0.7g7.2g0g0g
Lanttu 70g20kcal0.7g3.2g0.2g1.3g
Ruusukaali 88g21kcal1.2g1.7g0.4g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Paprika punainen 70g21kcal0.7g3.1g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g1122kcal108g47.6g41.4g14g
Valittu annoskoko784g561kcal54g23.8g20.7g7g
Annoskoko puolitettuna392g281kcal27g11.9g10.4g3.5g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142959