Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 165g126kcal3.1g25.6g0.3g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g74g21kcal0.4g4.4g0.1g1.9g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g23g17kcal1.1g3g0g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu150g216kcal24g3.8g11.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 334g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g3.3g8kcal0.2g1.4g0.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.3g8.7kcal0.4g0.4g0.6g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g876kcal59g85g31.4g8g
Valittu annoskoko784g438kcal29.5g42.5g15.7g4g
Annoskoko puolitettuna392g219kcal14.8g21.3g7.9g2g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162774