Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 146g146kcal3.7g0.6g14g2.6g
Pekoni, paistettu 106g548kcal17.5g0g53.9g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti66g186kcal2.3g3.7g17.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl133g452kcal2.7g4g46.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g20g15kcal1.5g1.9g0.1g0g
Oliiviöljy 27g235kcal0g0g26.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g15.9g0g
Kasvisliemi laimennettu 133g12kcal0.4g0.5g1g0.1g
Lihaliemi laimennettu 133g25kcal0g4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g3529kcal56.6g29.8g353.4g5.4g
Valittu annoskoko784g1765kcal28.3g14.9g176.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna392g882kcal14.2g7.5g88.4g1.4g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165804