Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g155g396kcal9.2g5g37.1g0g
Maitorahka (Pirkka)194g128kcal23.3g7.8g0.6g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g311g1056kcal9.3g9.3g108.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton39g8.2kcal0.1g0.6g0g0g
Sokeri 66g268kcal0g65.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.9g16kcal0g3.8g0g0g
Liivate 16g54kcal13.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g3851kcal110.4g184.8g292.8g0g
Valittu annoskoko784g1925kcal55.2g92.4g146.4g0g
Annoskoko puolitettuna392g963kcal27.6g46.2g73.2g0g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091