Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 193g276kcal24.1g0.6g19.8g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g439g505kcal26.3g21.9g35.1g0g
Hunaja 18g58kcal0.1g14.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 26g88kcal0g21.5g0g0.4g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 79g34kcal0.6g6.1g0.2g1.2g
Manteli 7g43kcal1.7g0.5g3.8g0.5g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl22g77kcal3.1g12.3g1.6g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g2161kcal111.8g154.2g121g8.6g
Valittu annoskoko784g1081kcal55.9g77.1g60.5g4.3g
Annoskoko puolitettuna392g540kcal28g38.6g30.3g2.2g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902