Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita292g935kcal29.2g190g5.8g38g
Vehnäjauho, sunnuntai190g665kcal22.8g134.9g4g5.7g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 33g290kcal0g0g32.7g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 234g70kcal6.7g8.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g4096kcal119.2g707.8g85.4g87.6g
Valittu annoskoko784g2048kcal59.6g353.9g42.7g43.8g
Annoskoko puolitettuna392g1024kcal29.8g177g21.4g21.9g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.1g5.4g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760