Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen350g116kcal11.6g17.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.7g1.9g5.7g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.5g7.8kcal0.3g1.5g0.2g0.7g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Mustikka metsä- 150g66kcal0.7g9.6g0.9g4.9g
Hermesetas -neste5g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu25g15kcal0.3g1.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g1788kcal79.8g293.4g25g22.6g
Valittu annoskoko784g894kcal39.9g146.7g12.5g11.3g
Annoskoko puolitettuna392g447kcal20g73.4g6.3g5.7g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321