Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g364g2042kcal35.3g116.5g149.2g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g140g476kcal2.8g4.2g49g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g280g1680kcal58.8g19.3g154g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g8396kcal193.8g280g704.4g0g
Valittu annoskoko784g4198kcal96.9g140g352.2g0g
Annoskoko puolitettuna392g2099kcal48.5g70g176.1g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104