Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1205g8742kcal14.3g4.8g979.8g0g
Sokeri 2390g9702kcal0g2387.9g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)2410g3037kcal265.1g7.2g216.9g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 321g1189kcal59.5g35.4g69.7g97.7g
Vehnäjauho puolikarkea 1306g4480kcal133g913.9g15.7g45.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g121g482kcal0g119.3g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen51g20kcal1g4.6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g16g64kcal0g16.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g55433kcal945.8g6978.4g2564.2g286.8g
Valittu annoskoko7840g27717kcal472.9g3489.2g1282.1g143.4g
Annoskoko puolitettuna3920g13858kcal236.5g1744.6g641.1g71.7g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249