Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1280g346kcal16.6g61.4g2.6g21.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g320g333kcal25.3g52.2g1.9g6.4g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g320g352kcal16g67.2g1.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1600g2560kcal43.2g43.2g240g0g
Ruohosipuli 640g145kcal8.8g10.9g3.8g15.4g
Katkarapu 3200g2189kcal462.1g0g35.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton160g34kcal0.5g2.6g0g0.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g320g2880kcal0g0g320g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g17675kcal1145g475g1210.2g87.6g
Valittu annoskoko7840g8838kcal572.5g237.5g605.1g43.8g
Annoskoko puolitettuna3920g4419kcal286.3g118.8g302.6g21.9g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850