Maukas kanakeitto (karppaus)

Paista kana pannulla öljyssä.

Lisää kattilaan vettä ja suolaa, sekä soija.

Lisää valkosipuli kanan sekaan, sekä curry tahna.

Ja mausta oman maun mukaan.

Lisää kanaseos kattilaan, lisää wokit kattilaan sekä sinappi, koskenlaskija sekä kerma.

Lisää lopuksi kuutioidut persikat ja silputtu ruohosipuli.

Tarjoile kuumana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g2495g749kcal37.4g112.3g10g62.4g
Atria broilerin fileesuikale naturell2994g3294kcal688.7g0g62.9g0g
Oliiviöljy 150g1324kcal0g0g149.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl998g3394kcal20g29.9g349.3g0g
Valkosipuli 105g114kcal8.3g17.1g0.6g2.2g
Ruohosipuli 200g45kcal2.8g3.4g1.2g4.8g
Dijonsinappi, Maille, Original25g18kcal1g2g0.7g0.7g
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 449g175kcal4.5g30.5g1.2g8.2g
Pirkka aasia vihreä currytahna (15g)25g37kcal0.5g2.3g3g0g
Soijakastike 150g90kcal7.7g14.2g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g250g699kcal47.4g0g54.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g19875kcal1636.6g423.4g1267.2g156.6g
Valittu annoskoko7840g9937kcal818.3g211.7g633.6g78.3g
Annoskoko puolitettuna3920g4969kcal409.2g105.9g316.8g39.2g
Arvot/100g100g127kcal10.4g2.7g8.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235211