Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3102g4425kcal387.8g9.3g318g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g2820g14721kcal180.5g1147.8g1097g76.1g
Hunaja 790g2608kcal3.9g638g0g0g
Voi 1128g8183kcal13.4g4.5g917.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g59875kcal1171.2g3599.2g4664.2g152.2g
Valittu annoskoko7840g29938kcal585.6g1799.6g2332.1g76.1g
Annoskoko puolitettuna3920g14969kcal292.8g899.8g1166.1g38.1g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240469