Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja7013g11641kcal1171.1g0.7g771.4g0g
Valkosipuli 84g91kcal6.6g13.7g0.5g1.8g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g743g3256kcal40.9g31.2g329.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g29975kcal2437.2g91.2g2202.4g3.6g
Valittu annoskoko7840g14988kcal1218.6g45.6g1101.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna3920g7494kcal609.3g22.8g550.6g0.9g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264397