Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2677g2248kcal29.4g489.8g10.7g48.2g
Canderel makeutusjauhe1115g4282kcal32.3g1038.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 613g875kcal76.7g1.8g62.9g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 34g237kcal0.1g0g26.8g0g
Margariini, flora kevyt 40 558g2097kcal1.1g29.6g223g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g56g223kcal0g55.2g0g0g
Leivinjauhe 56g98kcal2.9g21.1g0g0.3g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g558g390kcal11.2g18.4g29g3.3g
Vehnäjauho puolikarkea 2175g7462kcal221.6g1522.3g26.1g76.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g35826kcal750.6g6353g757g255.8g
Valittu annoskoko7840g17913kcal375.3g3176.5g378.5g127.9g
Annoskoko puolitettuna3920g8957kcal187.7g1588.3g189.3g64g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917