Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2516g8632kcal256.3g1761g30.2g88g
Sokeri 44g180kcal0g44.2g0g0g
Leivinjauhe 111g194kcal5.8g41.8g0g0.6g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 3317g883kcal109.5g102.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1327g1666kcal146g3.5g119.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl498g4478kcal0g0g497.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g32066kcal1035.2g3906.6g1295g177.2g
Valittu annoskoko7840g16033kcal517.6g1953.3g647.5g88.6g
Annoskoko puolitettuna3920g8017kcal258.8g976.7g323.8g44.3g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589