Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3500g1155kcal115.5g171.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1625g5576kcal165.6g1137.5g19.5g56.9g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g25g78kcal2.8g15g1.8g7g
Vanilliinisokeri, teelusikka25g100kcal0g24.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 825g1177kcal103.1g2.5g84.6g0g
Mustikka metsä- 1500g660kcal7.5g96g9g49.5g
Hermesetas -neste50g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu250g150kcal2.5g11.3g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g17879kcal796.6g2936.2g249.8g227g
Valittu annoskoko7840g8939kcal398.3g1468.1g124.9g113.5g
Annoskoko puolitettuna3920g4470kcal199.2g734.1g62.5g56.8g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321